Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

milanalois

7. 6. 2009 17:07
Vaše úvahy jsou naivní, pane.

Vždy a všem jde o peníze až na prvním místě. Když bude výnos z voleb nízký, parlamentní strany se rychle dohodnou a vydají si nějaký zákon, kterým si peníze ze státního rozpočtu přihrají i mimo volby. Vždyť stát je jejich volební kořist.

Lépe než nevolit by bylo jít k volbám a volit některou ze stran, které nejsou dosud v parlamentu.

0 0
možnosti
PG

petyo

7. 6. 2009 17:52
Re: Vaše úvahy jsou naivní, pane.

To, že nejsou v parlamentu je nějaká záruka slušnosti?  Třeba Sládek, ne? Ten přece v parlamentu není, takže musí být logicky slušný,

0 0
možnosti
MN

Mahas

7. 6. 2009 18:55
Re: Vaše úvahy jsou naivní, pane.

technicka, za posledni mesic tu ctu jak jsou KSCCSSD a ODS spolu se Zelenymi, Lidovci a treba Hybaskovou strasni. Tak zkusim dat sanci jinym. Tim, ze zustanu doma, davam vetsi sanci tem, co jsou tam dosud, to je snad logicky, ne? Sladkovci jsou demagogicky extrem. Neverim, ze do politiky jde nekdo s "cistymi" umysly, zvlast dvacet let po listopadu, ale kdyz uz mi ty ksichtiky modre ci oranzove vadi, tak je musim zkusit vymenit nekym jinym, ne? Nebo to maji ty ctyri predplacene dozivotne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1907x
Před pár lety ještě student vysoké školy, teď už jen a pouze pracující. Horal, do Prahy za prací migrující, nikoli však navždy emigrující. Provozovatel vlastního nezávislého serveru Štefkův zápisník a webu Léto v Krkonoších.

https://twitter.com/JiriStefek

Seznam rubrik