Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jay6

4. 11. 2009 16:39
Bez politiků by Fischer dělal statistiku.

Problém je jinde.Pan Fischer je sice úžasná osobnost,ale v prostředí české politiky by nepřežil do nedělního oběda.Problém není v politicích,ale v jejich voličích.Ale také v nevoličích.Zkrátka v občanech této republiky,kteří mají volební právo.Voliči by měli bojovat jednotně za jasná pravidla fungování demokracie a to bez ohledu na stranu,kterou preferují.Protože dokud budou příznivci ODS zavile vydávat hnusný a nemorální podvod poslance Melčáka na voličích ČSSD za statečný a konstruktivní čin jen proto,že to zrovna pomohlo jejich oblíbené straně,tak se můžeme zlobit na politiky a jejich nemorální chování jak chceme a bude to marné.Protože politici jsou věrným odrazem svých voličů a zdůrazňuji i nevoličů.Protože lhostejnost není žádný kladný životní postoj.Pilátovo gesto nijak nepomohlo ani Pilátovi.Příště mohou jiní Melčákové převléknout po volbách modrý dres za dres jiné barvy a znehodnotit tak hlasy pravicových voličů.A devalvovat tak svobodu a význam demokratických voleb!

0 0
možnosti

vodní želva

1. 11. 2009 18:22
Souhlas,

a pak se mi ještě líbilo, jak nedal šanci Klausovi k dalším obstrukcím, když řekl, že mu prezident slíbil, že další požadavky směrem k LS mít nebude a vyslovil báječnou větu o tom, že mezi prezidentem a premiérem se notářská smlouva nepodepisuje.

0 0
možnosti

pslama

1. 11. 2009 21:29
Image politika - pěstujeme si nový kult osobnosti?

On p. Fišer udělal gesto. To se líbí lidu. Prostě divadlo ve starém stylu. I Klaus ví, že proti větru se čůrat nedá. Politici se rozhodli, že to budou riskovat, když nejsou přece ohroženi oni, ale nějací obyvatelé pohraničních oblastí. Za to dostanou pocit, že jejich ministři se budou podílet na řízení celé Evropy. Tak bude prezident souhlasit i se zárukami, které nám vlastně nikdo nedal. Pokud budou platit za 3 roky, tak je to dostatečná doba pro podání žalob fyzickými osobami, které by chtěly navrátit své nemovitosti v naše pohraničí. Nemyslíte?

0 0
možnosti

Vůdce: Dluhy se neplatí!

1. 11. 2009 18:06
Paroubka nepodceňovat! Mění názory rozhodně častěji,

než své spodní prádlo.

Zítra očekávám prohlášení, že s dcerou nesouhlasí, a pokud vyhraje volby, tak ji zruší...

0 0
možnosti

oranžový vypatlanec

1. 11. 2009 18:12
Re: Paroubka nepodceňovat! Mění názory rozhodně častěji,

Teď jsem se málem smíchy poch.al! ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

NáhodněProcházející

1. 11. 2009 16:55
Vladne?

Fischer vladne? A jak se to projevuje? Co tak svetoborneho dokazal?

Jednak nevladne, nema ve svych rukou vetsinu ve Snemovne a vlada jako takova ma omezene pravomoci. Druhak nedela nic. Cimz se celkem nelisi od svych predchudcu. Zmena je jen takova, ze Fischer po ukonceni mandatu odejde do ztracena, nemusi si tedy delat zadnou hlavu z toho jak na jeho kroky ci pripadne ciny, kdyby vubec nejake delal, zareaguji volici ci jak reaguji na jeho nicnedelani...

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1907x
Před pár lety ještě student vysoké školy, teď už jen a pouze pracující. Horal, do Prahy za prací migrující, nikoli však navždy emigrující. Provozovatel vlastního nezávislého serveru Štefkův zápisník a webu Léto v Krkonoších.

https://twitter.com/JiriStefek

Seznam rubrik