Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poslouchal jsem včerejší show velmi pečlivě.

A jestliže některým poslancům nešlo pod nos, že na ně Babiš vytáhl jejich staré hříchy - o čemž cudně mlčíte - pak Babišova řeč (a to nejsem jeho horoucný obdivovatel) nesla známky toho, že podklady mu sice připravovali asistenti, ale Babiš za sebe mluvil sám. Zato Fiala měl dokonale zpracovaný PR materiál. To byla přímo školní ukázka toho, jak se takovéto projevy mají zpracovávat, jak třídit "fakta" aby to vyšlo. Jenom hlupák a prosťáček to nemohl poznat. Němcová je dlouhodobě mimo. Chtěl bych od této dámy slyšet někdy něco realisticky racionálního. A Kalouskovi opět zapomněli dát před projevy dýchnout a případně, na základě příslušného paragrafu Zákoníku práce, jej vyhodit ze zasedání. Zjevně se ZP na poslance nevztahuje a je to velká škoda.

Takže Sobotka udělal jediné, co udělat mohl: oznámil, že celou věc bude řešit, až bude policejně dokonáno. Všímaví si opět povšimli, že Sobotka měl svoji řeč již připravenou. Na to, jak to ze strany opozice bude dopadat, totiž nepotřeboval ani křišťálovou kouli.

No a Sklenákův návrh byl jen logickým vyústěním, jak zatnout opozici tipec.

Že tito tzv. pravicoví pánové, když byli u moci, tak soc dem opozici drželi s náhubkem na ústech a nedali jim ani šanci na nějaké interpelace, bylo vzpomenuto Sobotkou rovněž.

Prostě seděli ve vládě a prostě na ně ká leli. ;-)

1 2
možnosti
Foto

Ano, Babiš má jinou výdrž než měl Standa Gross. Ten se stal ministrem i přesto, že nemohl předložit negativní lustrační osvědčení - a bývalí důstojníci StB před bratislavským soudem prohlásili, že si všechny ty písemnosti na Andreje Babiše prostě vymysleli. Rv

0 0
možnosti
MK

Nemám potřebu se zastávat Babiše,(jeho výčet mnoha miliardových zlodějin pravice a přitom neřešených byl v kontrastu s 50 mil. na místě) ale nezmínit důrazně v článku, že čerpání dotací na anonymní akcie bude ve větším počtu cca desítky, možná stovky, je mínus. Nezmínit to, to po osmi letech byla kauza rozmáznuta účelově opozicí pro politické cíle a už vůbec ne v touze po spravedlnosti, je další mínus. A mohl bych pokračovat.

Jestli zrajete dle p. Kopřivy nevím, ale uzrát mohou i vadné plody.

1 3
možnosti
KLS

Vadné plody nemohou uzrát, ty mohou pouze shnít anebo zplesnivět.

2 1
možnosti
VC

Píšete, že opozice může být ráda že se schůze svolala. A z čeho má mít opozice radost? Že si Babiš udělal fantastickou reklamu. Že zesměšnil Kalouska, Švarcnberka, Nečasovu vládu, Bakalu....? Že poukázal na rozkrádačky předchozích vlád? Asi jste se díval na úplně jiný pořad než já. A to že poukázal na mizernou informační schopnost ČT? ČT navíc prostřednictvím své redaktorky dokázala hned, že je silně zaujatá, nikoliv nestranná, když se distancovala od prohlášení Faltýnka. Veřejnoprávní televize má informovat a ne zaujímat postoje! A v zápětí na to si ČT pozvala jako komentátory výběr z Bakalových sdělovacích prostředků? FUJ!!

3 3
možnosti
VK

Jirko, zraješ jako víno. Důkazem je, že se to nelíbí panu Kulhavému.R^

0 1
možnosti
KLS

Článek přečten 300x, karma nulová...zvláštní, že? Ovšem o to víc dnes funguje mazání slušných, korektních a konstruktivních příspěvků...

2 0
možnosti
Foto

To byl text, prosím pěkně. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Škoda, že se nenabízí tleskající emotikon. Teď bych ho použil. R^

2 1
možnosti
JB

Tak holt bublina splaskla a s ní i vaše naděje že se na ministerstvo financí zase vrátí ten smrádek a chaos co tam vládl dříve.I když koblihy nerad,tak za mě Babiš R^R^

4 8
možnosti

Já bych si jen dovolil podotknout, že o působení A. Babiše na MF není v mém článku ani písmeno. Jeho úspěšnost se bude posuzovat podle toho, kolik vybere daní a podobně. Text je o tom, co se dělo včera ve sněmovně. A pokud se vám to líbilo, tak se vám to líbilo. Názor vám brát nehodlám.

6 0
možnosti
Foto

Musím se zastat Grosse, prověřovala to celé policie a celé vyšetřování zastavila s tím, že nezjistila nic nezákonného.

3 2
možnosti
KLS

To by bylo, abyste se Vy nějakého rudého či oranžového lumpa nezastal!

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS