Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Zase jeden zapšchlý autor. A stačilo mi k tomu přečíst jen pár řádek. Jak spousta extrémistů není schopna uznat, že v jednom okamžiku je prezidentem někdo jiný, než by si sami přáli. Jako teď ten chudáček Hanáček.

0 3
možnosti
JF

No, kdepak jste byl když si ostatní politici z ČT dělali propagační hlásnou troubu.

0 0
možnosti
VK

Obraťte se na Radu pro ČT. Tohle je trochu jiné téma

0 0
možnosti
VM

No. Asi tak. Prezidentské volby se budou konat za dva roky, tak že považovat to za předvolební kampaň je dost hloupé. Já v tom na druhou stranu vidím ochotu a odvahu jít mezi lidi, mezi své voliče i odpůrce, zajímat se o svůj národ, o jeho problémy. A je také nutné podotknout, že i přes masívní mediální masáž a evidentně cílenou a organizovanou kampań, má stále podporu cca 70% voličů.

2 2
možnosti
IM

I29v45a29n 63M70i38n85á47ř

21. 4. 2016 1:14

Autor má v mnohém naprostou pravdu, ale podívejme se na celou situaci trochu jinak. V této zemi je většina sdělovacích médií, včetně ČT, prolezlá islámskou propagandou, kterou nás ovládá levičácký Brusel a merkelovské Německo ! Kdysi tak obdivovaný evropsko-demokratický západ, který nezažil na rozdíl od nás 40 let totality, je nyní hrozbou islamizace EU .. doslova paralyzován ! Česká společnost, která ve své absolutní většině odmítá islamizaci své vlasti, však nemá ve volbě prezidenta příliš na výběr ! Ano, současný prezident je skutečně pro mnohé kontroverzní - jenomže nikoli - v otázce expanzivní a zhoubné muslimské migrace !!! Ať je Zeman jaký chce, rozhodně "netrpí" onou sebedestruktivní korektností - Bruselských vůdců !!!

8 1
možnosti
JH

J54a45n 23H49l85e31d98í64k

20. 4. 2016 23:48

bude-li referendum, pres Zeman vyhraje, vyjadřuje názor většiny voličů, hromadnou amnestii neposkytl, část platu posílá na fond, zlatem, holkami se neobklopuje, haciendu si na Ithace nekoupil, má dobrou paměť a jako prognostik ví, kam to spěje

8 0
možnosti
EK

A teď si někde přečtěte, kolik peněz se vydá na důchodce a klepne vás...

0 0
možnosti
MS

Zeman jako prezident může využívat zcela legálně veřejné zdroje k sebepropagaci. Nehledejte u něj chybu. Dělá svojí práci.

Chyba může být u voličů. Zemana podporují starší lidé s nižším vzděláním a ze sociálně slabších regionů. V tomto směru nás nečeká žádná změna. Takže má Zeman velkou šanci. snad kdyby se našel větší populista a demagog. Ale kdo mu zaplatí volební kampaň? Rusko to, jako to bylo u minulé zemanovské kampaně, nebude.

2 4
možnosti
FN

No při poslední návštěvě vypadali ti, kteří tam přišli proti Zemanovi protestovat, jako ti s nižším vzděláním. Když jim došli argumenty, začali už jen urážet.

8 0
možnosti
JH

J44o28s85e37f 52H35o97l22a95n

20. 4. 2016 22:33

Dnes jsem si přečetl, že Boarder Colie je Einsteinem mezi plemeny psů. A totéž si myslím o prezidentovi Zemanovi. Je to Einstein mezi českými politiky a zatím nevidím žádného jeho konkurenta.

4 1
možnosti
MK

M91i85l87a71n 22K44e44s50l

20. 4. 2016 22:00

Práci k nezaplacení pro něj dělají primitivní antizemanovci jako jste vy.A potom prý bez práce nejsou koláče.Kdyby jen koláče,ale i prezidentský úřad.

4 2
možnosti
RK

Vychytralost nebo chytrost? !!Teče vám z toho zelená voda ze zubu? Vyměňte 70 procent jeho voličů!

1 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1907x
Před pár lety ještě student vysoké školy, teď už jen a pouze pracující. Horal, do Prahy za prací migrující, nikoli však navždy emigrující. Provozovatel vlastního nezávislého serveru Štefkův zápisník a webu Léto v Krkonoších.

https://twitter.com/JiriStefek

Seznam rubrik