Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

No, objektivně je třeba říci, či napsat, že opačný tábor se chová zcela stejně. Jakmile Zeman něco řekne a nehodí se to do smýšlení tábora jeho odpůrců, hned je oheň na střeše a řeší se, zda to vůbec směl říct. Obě skupiny jsou směšné. Pokud nemám protiargument, shazovat oponenta je ubohé.

20 2
možnosti
LM

V čem spočívá ta odvaha, kterou prokázala svým názorem? 8-o

9 2
možnosti
JH

J73a28n 83H40a49v39r42d33a

16. 5. 2016 12:36

Nepochopila jste? Od Gabči zaznělo dosti silné sdělení. Pokud dostane od Zemana pozvání na Hrad při nějaké příležitostí, bude nucena toto odmítnout.

1 1
možnosti
Foto

Paní G. Koukalová, dříve Soukalová R^[>-]

3 0
možnosti
RM

Jsem přesvědčen, že tato naše sportovkyně má právo říkat téměř co chce. Máme tu přece jen jakousi svobodu slova (i když někdy to vypadá, že ta svoboda je tak nějak napůl).

Úvahu autora o tom, kolik lidí volilo Zemana mne vykouzlila úsměv na rtech. Není nad to umět ohnout něco přesně tak aby to pasovalo do toho co chce člověk říci. Paráda, doporučuji se začít řádně angažovat v politice. Vedle Sobotky a spol. by se další ohýbač reality úplně ztratil.

13 1
možnosti

Tak to vás zklamu, žádné politické ambice nemám. Ale někteří další zde diskutující asi ano:-)

0 0
možnosti
KC

Více takových Čechů a Češek a polovina problémů by byla vyřešena. Za vzornou píli, reprezentaci i osobní vlastnosti a postoje - ať to novomanželům vyjde i v životě, hodně lásky, hodně štěstí a dobrou mysl napořád !

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
33 6
možnosti
RM

Pěkně napsáno - souhlasím.

7 0
možnosti
AB

Co má urážení hlavy státu společného s demokracií?

12 14
možnosti
MM

Jaké urážky máte na mysli pane Brichto, je-li to vaše pravé jméno ?

4 0
možnosti
JS

J51a59n 73S59o14u16č59e54k

16. 5. 2016 7:12

No ono je to v dnešní době a v jistých kruzích tak trochu in, kopnout si jakýmkoli způsobem do Zemana. Pravda, Miloš Zeman jistě není vzorem slušnosti a noblesy, (ostatně to jeho protikandidát také ne), a i proti osobám , kterými se obklopuje bych měl výhrady, ale jednou byl zvolen do prezidentské funkce a to by měli všichni respektovat. A zvolen byl většinou zúčastněných voličů. Pokud ho ostatní tak nechtěli, tak nechápu proč nešli k volbám a nedali svůj hlas jinému kandidátovi.

22 6
možnosti
MB

Respekt si člověk nezíská tím, že je zvolen do funkce, ale svými činy a svým chováním. V tom je dost zásadní rozdíl, který vy a příznivci Zemana jaksi nejste schopni chápat.

7 5
možnosti
JH

J13a91n 40H61a23v45r79d54a

16. 5. 2016 7:08

To je blábol. Lekce z demokracie? Snad díky demokracii se mohla uvedená situace přihodit.

Zato autor "demokraticky" vypočítává, kolik že lidí toho Zemana vlastně volilo. Klasická demagogie.

Soukalové fandím, rád ji sleduji v TV, Zeman je u mě levicový hochštapler, který se ovšem nebojí být politicky nekorektní, za co u mě sklízí body. Ale přesto bych neviděl důvod "oslavovat" Počin Gábiny v chatu.

20 2
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1907x
Před pár lety ještě student vysoké školy, teď už jen a pouze pracující. Horal, do Prahy za prací migrující, nikoli však navždy emigrující. Provozovatel vlastního nezávislého serveru Štefkův zápisník a webu Léto v Krkonoších.

https://twitter.com/JiriStefek

Seznam rubrik