Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Miloš Zeman potřebuje protikandidáty jako sůl"

Ano, to potřebuje. A také se podle toho, kdo jimi bude, zachová;-D

2 0
možnosti

Autore: prezident své voliče rozhodně nezklamal. Dnes by ho volili i ti, kteří ho předtím nevolili.

5 0
možnosti

J33a37n 41R58á81ž

20. 3. 2016 15:36

Jsem zvědav, v případě že se Zeman rozhodne opět kandidovat a bude zdravotně způsobilý, kdo půjde jako protikandidát do předem prohraného boje.

Zeman si svými "spanilými" jízdami po regionech vybudoval tak silnou voličskou základnu, že nikdo nemá šanci.

A jestliže pražská (a brněnská) intelektuální žvanírna nasadí do boje opět takové silné kandidáty, jako byla Tánička Fišerová nebo Zuzanka Roitová, čeká je trapas. Bývalý vynikající teolog dnes už jen samolibý narcis Halík to pochopil a s poněkud směšným prohlášením, boj předem vzdal.

Jediný, kdo by mohl suverenitu Zemana ohrozit, je Robejšek, kterého i Zemanův voličský elektorát respektuje. Ale pochybuji, že by toho šel, což je škoda.

2 0
možnosti
Foto

Voliči jsou vrtkaví. Žádné spanilé jízdy po regionech nikomu nemohou vybudovat silnou voličskou základnu.

0 0
možnosti

Jinak tuhle v diskusi jsem zachytil návrh. Pan Kinský, moudrý, vzdělaný, bez škraloupů.

3 0
možnosti

R66a32d75e66k 60J13a60r77o38š

20. 3. 2016 15:49

Mě ten návrh, který jsem stejně jako vy tady v diskuzi zachytil také velmi oslovil. Františka Kinského znám z let 90tých, kdy působil jako špičkový reklamní kreativec a filmový produkční. Člověk s mimořádným kulturním rozhledem, noblesou, elegancí a přirozeným charisma. A jako starosta v rodovém sídle v Kostelci nad Orlicí se nyní těší mimořádné úctě a oblibě. Můj hlas by rozhodně měl jistý.

0 0
možnosti
Foto

Nezlobte se, proč by měl omlouvat za něco, o čem je přesvědčen, že četl nějaký článek. Jestli se nemýlím, tak čeští muži ve výzkumech vždy hlásili o dvě sexuální partnerky více než české ženy naopak, a také se nikdo je nepokusil konfrontovat s realitou. My ostatní si můžeme myslet, co chceme, ale co s tím? Jak dlouho archeologové hledali Troju? Navíc připsat někomu autorství nějakého článku je přece pro dotyčného autora pozitivum, i z ostudy se dá ušít kabát, který dobře hřeje. Vnučka pana Peroutky měla požadovat důkaz, že právě onen článek ztělesňuje kapitulaci pana Peroutky před nacismem. Peroutka ten název mohl myslet ironicky atd.

1 2
možnosti

Omlivit se za to, že se zmýlil. U slušných lidí normální. Jinak zdravím Jirku Štefka, který ani netuší, že mě zná.;-)

1 0
možnosti
Foto

Jsem zvědavý, jak se k příští prezidentské volbě postaví ČSSD. Připomínám, že všechny předchozí prezidentské volby ČSSD pokazila. Budou opět na poslední chvíli vytahovat své kandidáty jako králíky z klobouku? Různá vnitrostranická referenda také příliš úspěšná nebyla. Problémem je i to, že Miloš Zeman má v řadách ČSSD poměrně hodně příznivců. Ten je však pro ČSSD nepřijatelný, protože ji dlouhodobě cílevědomě poškozoval. Jeho výběrem za prezidentského kandidáta by dnešní vedení ČSSD zcela ztratilo tvář. Kandidáti typu Jiřího Dienstbiera nemají ovšem proti Miloši Zemanovi žádnou šanci. Koho tedy vybrat? Soudím, že šanci by mohl mít dnešní předseda senátu Milan Štěch. Ten by byl přijatelný pro levicové voliče a i pro pravicové voliče by byl ve druhém kole volby menším zlem než Miloš Zeman. Vybrat si ovšem musí ČSSD sama. Každopádně by měli svého kandidáta oznámit aspoň tak rok před prezidentskou volbou. :-)

1 0
možnosti
Foto

Minulé aranžmá kampaně s mediálně nastrčeným papírovým kandidátem, který později shořel jako papír a byl v závěru plánovaně převálcován panem Schwarzenbergem téměř vyšlo - ale nyní je samozřejmě problém v tom, že podobné maniípulace v dané konstelaci nelze použít. Sám netuším co kavárna vymyslí, ale patrně půjde o nějakou obdobu havlistických kampaní z 90.let

5 5
možnosti

Miloš Zeman má nejméně jednu Achillovu patu - přílišnou servilitu ke svému chlebodárci z Ruska. Protikandidát, který toho šikovně využije, bude mít poměrně solidní šanci na celkové vítězství, ať už to bude kdokoliv. Osobně doufám, že Miloš Zeman už na Hradě v dalším volebním období nebude.

5 4
možnosti
Foto

Ale o rusofilství Zemana věděla veřejnost už před těmito volbami a vůbec jí to nevadilo, naopak podpora sudetských Němců Schwarzenbergem vadila. Nemylte se v české veřejnosti.

3 1
možnosti

Podle mě se pražská kavárna bojí další prohry a proto vyčkává. V případě Karla čekala úspěch díky masivnímu protěžování v mainstreamových médiích, ale to se pro ně paradoxně obrátilo proti nim. Jsou teď natolik zmateni, že ještě nevymysleli pro příští volbu žádný účinný plán. A zatím se spokojují s takovým "pobrnkáváním", opět přes mainstreamová média, ale jen tak, aby nedošlo k nějakému dalšímu "přepálení". Tak se tady chvíli objevuje Pospíšil, pak zase Halík atd.

5 7
možnosti
Foto

Kdo je to ta strašná "pražská kavárna"?

3 3
možnosti

:-)...Co se Vám na tom Kiskovi tak líbí ? Kladeč věnců a nekonfliktní člověk, ještě že má Slovensko takového premiéra! U nás je to na štěstí obráceně. Ustrašený premiér, nebojácný president ! Napište pár jmen, které osobnosti by mu mohly v současné době konkurovat. Podle Halíka, která to už vzdal, není český národ dost inteligentní, aby ho zvolil ! RvRvRv

3 7
možnosti

Čímž ovšem souzní s Milošem, ne? Ten rovnou půlku národa označil za dementy, proto byl asi zvolen on...:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1907x
Před pár lety ještě student vysoké školy, teď už jen a pouze pracující. Horal, do Prahy za prací migrující, nikoli však navždy emigrující. Provozovatel vlastního nezávislého serveru Štefkův zápisník a webu Léto v Krkonoších.

https://twitter.com/JiriStefek

Seznam rubrik