Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O tunelu již za Zemana o Lidový dům pro Altnera za 8 a něco melounů není pochyb a pak nehoráznost za prodlení v řádu 337 mil Kč to je zpronevěra především ČSSD vůči občanu ! Dotování stran ze státu musí přestat !

0 0
možnosti

M46i45l56a84n 73K78e91s74l

4. 4. 2016 22:27

Nekecám?Nedostávají partaje po volbách státní příspěvek na činnost podle počtu získaných hlasů?To by ČSSD také proti minulým volbám ztrácela.Těch cca 20% hlasů(zatím),které jí předpovídají také žádnou závratnou sumu nehodí.Jestli bude dále pokračovat Sobotka v nynější politice bude ještě hůře a hlasů méně.Měl by si uvědomit, že proti větru nelze ... a poslouchat,co lidé chtějí a nevykřikovat něco o populismu.Sice slibuje,co všechno udělá- penzistům penze,kantorům,lékařům a i ostatním přidá.Má však smůlu nikdo mu moc nevěří.Lidé si pamatují jaký byl ekonom.

1 0
možnosti

Pamatuji Paroubkovo předvolební vystoupení v Č.B., kde prohlásil, že vládní dluhy se nemusí splácet. Když žil v takové vědomosti

nedivím se, že si to samé myslel i o stranickém dluhu.

Holt se zmýlil.

2 0
možnosti
Foto

Kdokoliv podepíše jakoukoliv smlouvu, kde je sankční úrok 0,3% denně, tedy zhruba 100% za rok, a to i v devadesátých létech, kdy byla inflace i kolem 10%, nebyl a nemůže být ani dnes svéprávný.

3 3
možnosti

Omyl, nesvepravny by mel byt clovek, ktery podle takove smlouvy nezaplati

8 0
možnosti

Zeman tu smlouvu sice podepsal (nebyla až tak nevýhodná - tehdy se šance na získání Lidového domu zdála minimální), ale do svědomí si musí hlavně sáhnout všichni, kdo pak měli možnost dlužnou částku uhradit a neučinili tak.

13 0
možnosti
Foto

Víte co je to "shadenfreude"?

0 0
možnosti

Zalígrujou Altnera, něco se ne něj najde, nebo se vymyslí, tím se ovšem dluh nesmaže, ale oddálí a pojede se dál. Důležité je navalit lidem klíny do hlavy.

4 0
možnosti
Foto

Já se zeptám: A proč se celou tu dobu nepokusili o smír? Dluh lze dohodou (skoro) vždy snížit. Například, když promptně zaplatím jistinu.

13 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1907x
Před pár lety ještě student vysoké školy, teď už jen a pouze pracující. Horal, do Prahy za prací migrující, nikoli však navždy emigrující. Provozovatel vlastního nezávislého serveru Štefkův zápisník a webu Léto v Krkonoších.

https://twitter.com/JiriStefek

Seznam rubrik