Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

... řekl bych, že je to stejná odvaha jako bylo za komančů nadávat na imperialisty - těm to taky bylo jedno, ale mediální přízeň a podporu "elit" jste měl jistou...

7 2
možnosti
Foto

J68a57k76u22b 77R83o71t12h

14. 5. 2016 16:53

Začíná to odvaha být, když luza, podporující toho slušného, noblesního, decentního a pravdymilovného prezidenta jeho názorovým odpůrcům dokáže vyhrožovat nejen brachiálním násilím, ale i smrtí.:-/

8 4
možnosti
AB

Tak zrovna s tímhle mám trochu problém, protože Gábinu považuju za chytrou holku a to vyjádření jen za nesmyslné gesto. Protože je pro určitou část lidí v módě kopnout si do Zemana, tak se Gábina přidala za souhlasného kdákání hejna. Myslím, že až se jí to rozleží v hlavě, dojde jí, že to byla obyčejná hloupost, která se prostě nedělá.

10 12
možnosti
Foto

J34a10k94u62b 39R50o46t92h

14. 5. 2016 16:52

Zrovna vy jako pověstný bystroň radíte podle vašich slov chytré holce. ;-D;-D;-D

11 2
možnosti
Foto

Přeji ji mnoho lásky v manželství, štěstí ve sportovních soutěžích, protože obzvlášť v její disciplíně je důležité a trochu více diplomacie.

Sportovec by se měl se svými fanoušky dělit o dojmy ze sportovních klání, ne kritizovat hlavu státu.

K této milé a veselé dívce mi to vůbec nesedí a myslím si, že tato vyjádření byla nešťastná.

Až pověsí flintu na hřebík a vstoupí do politiky, potom bude její aktivita v tomto směru v pořádku, ale teď to bylo předčasné a zbytečné.

4 11
možnosti
Foto

K14a84r97e91l 73M64á75d72l66e

14. 5. 2016 16:47

Jak jsem psal níže - kdyby o tom začala sama, souhlasil bych s Vaším názorem, ale ona dostala přímý dotaz. Nějaké vykrucování by mi na ní vadilo mnohem víc, než když slušně řekla názor, se kterým se neztotožňuji.

6 0
možnosti
JL

Čestná to žena.R^

9 3
možnosti
Foto

K77a23r80e44l 53M93á23d22l95e

14. 5. 2016 16:02

Nevím, v čem je to lekce z demokracie. Zemana kritizuje 80% "kulturní fronty" a 50% těch, kteří se považují za ostatní elitu národa. Nikomu z nich žádné sankce nehrozí.

Jako "spíše příznivec" Zemana k tomu mohu říci, že Soukalová moje sympatie neztratila, protože svůj nesouhlas se Zemanem na hradě vyjádřila slušným způsobem - a hlavně na přímou otázku, ze které by bylo trapné se vykrucovat. Na rozdíl od jisté Dusilové, která žádnou přímou otázku nedostala a oproti Soukalové neměla ani vzhledem ke svým nedávným kšeftům v Číně morální kredit řešit Zemanovo vítání čínské návštěvy.

24 2
možnosti
ZB

Karma.Určitá část příznivcu Zemana,takové to "tvrdé jádro" se už chovají jako členové nějaké sekty.Stačí se jen kriticky,slušně a pravdivě vyjádřit na adresu jejich guru a hned je to jejich nepřítel.Soukalová ani nerozebírala politickou činnost Zemana,ale jeho lidské vlastnosti.Férový chlap,který je schopen uznat svou chybu a omluvit se za ni to opravdu není...

18 6
možnosti
Foto

K24a83r74e96l 23M10á45d40l56e

14. 5. 2016 16:16

Podle mne je to "tvrdé jádro" poměrně nepočetné a málokdo z nás "spíše příznivců" Zemana obhajuje třeba peripetie kolem hledání Peroutkova článku nebo virózu u korunovačních klenotů. Ale pokud píšete o sektě, tak se sluší i poukázat na druhou stranu - že ani Zemanovi odpůrci si nepočínají v rukavičkách.

6 0
možnosti
IG

Dobrý den pane Štefku,

Z Vašeho článku jsem poněkud na rozpacích.

V každém případě Vám musím dát za pravdu v tom, že prozatím každý může vyjádřit svůj názor na kohokoliv - pokud je to slušnou formou. Což paní Koukalová udělala. To je naprosto v pořádku.Co mi přijde ale poněkud zavádějící, jsou Vaše podivné "demokratické" počty a jejich zdůvodnění.

Pan Zeman byl zvolen většinou hlasů - tedy jak sám píšete 55% lidí oprávněných účastnit se voleb.To je právě ta demokracie. Podsouváte všem myšlenku, že ti co u voleb nebyli, jsou automaticky právě proti Zemanovi.

Jenže to je právě Váš podivný myšlenkový skok.

Vy je všechny znáte osobně? Všichni Vám řekli, že nešli volit, ale chtějí tam knížete?

Já to vidím trochu jinak a stejně tak je nastavený právě volební systém.

Pokud Zeman získal 55% hlasů z 61% oprávněných voličů, kteří PŘIŠLI k volbám. Dá se tedy zřejmě předpokládat, že i ten zbytek je nějak rozložen, nebo je mu to jedno.

Je každého věc, zda k volbám půjde, či ne, ale argumentovat tím, že VŠICHNI co u voleb nebyli jsou proti Zemanovi, mi přijde trošku demagogické .... Vám ne?

Je úplně jedno, zda se jedná o Zemana, nebo o kohokoliv jiného voleného tímto způsobem. Zkrátka Zeman byl zvolen VĚTŠINOU OPRÁVNĚNÝCH voličů, kteří k volbám přišli. A to je prostě skutečnost ať se Vám to líbí nebo ne, a ať s tím manipulujete jak chcete.

35 4
možnosti
IG

A ještě doplním. Tvrdíte, že se tedy jedná o každého čtvrtého občana republiky.

To co jste předvedl, tak tomu se říká hrubá manipulace a zkreslování faktů.

Pokud Zeman dostal - dle Vašeho článku 2 717 000 hlasů, tak krát 4 je to - 10 868 000 občanů. Pochopitelně včetně dětí a kojenců.

Osobně bych se styděl napsat takový nesmysl.

8 4
možnosti
JM

Podle vás jsou tedy neuvěřitelně odvážní i všichni pisálci, kteří do Zemana neustále vrtají. Zvrácené uvažování.:-/

A levičáka Zemana nemusím, jenže proti neomarxistickému knížeti je to pořád lepší volba.

11 6
možnosti
DK

Ja si nemyslim, ze by dala Cechum nejakou lekci a nemyslim si ani, ze by byla odvazna (tedy alespon ne v tomto kontextu). Ani si nemyslim,ze by se jednalo o nejaky husarsky kousek utajeni jeji svatby...co me fascinuje je fakt, ze kdokoli (mnohdy i jinak bezvyznamny clovek, coz neni pripad Soukalove) prohlasi cokoli negativniho o Zemanovi a je pak neumerne veleben ohledne odvahy, inteligence a vubec vsech moznych pozitivnich vlastnosti, ktere ten clovek mozna ma, ale z uvedeneho nijak tyto vlastnosti nevyplyvaji. Proste kopat do Zemena je cool a o tom to je. Jednotlivci i spolky, ktere tak cini, samy sebe povazuji za neco vic nez zbytek obyvatel, povazuji se za inteligenci naroda a slusne lidi, coz vyzni opravdu velmi komicky, kdyz se clovek podiva na jejich vlastni projevy a reakce...Jednim slovem se to nazyva pokrytectvi. Co se Soukalove tyce, je to urcite skvela sportovkyne a nemyslim si o ni nic spatneho ani po strance lidske, vzdyt jen vyjadrila svuj nazor, ovsem kus pokrytce v sobe take nezapre...zatimco Zeman je pro ni hulvat, Schwarzenberga si vazi pro jeho slusnost...no, tomu se clovek muze opravdu jen vysmat. ;-D

22 5
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1907x
Před pár lety ještě student vysoké školy, teď už jen a pouze pracující. Horal, do Prahy za prací migrující, nikoli však navždy emigrující. Provozovatel vlastního nezávislého serveru Štefkův zápisník a webu Léto v Krkonoších.

https://twitter.com/JiriStefek

Seznam rubrik